Накратко

сряда, 7 юли 2010 г.

Не е сбогуване



Връщайки хронологията на блога препрочитам писаното преди година http://4hope4.blogspot.com/2009/07/4.html
Днес отново е 7 юли, но усещането вече е друго. Преди 50 дни загубихме великия Дио. Неравната борба с рака взе най-големият вокал само на 68 години. Новината дойде внезапно и много от верните почитатели не искаха да повярват. Помня сутринта, в която отворих по навик фейсбук и прочетох стената на приятел. Съобщението му беше кратко и тъжно. Новината беше обиколила света.
Съболезнованията на стената http://www.facebook.com/?ref=home#!/OfficialRonnieJamesDio се увеличаваха с всяка изминала минута. Бяхме изгубили човека, който всички харесвахме по свой начин и това ни обединяваше. Беше си отишъл тихо и скромно. Големият творец беше и голям човек.
За тези, които имахме щастието да го видим на живо ще остане удоволетворението, че сме осъществили една мечта. А духът на Рони Джеймс Дио ще ни окриля дълго време!

7 коментара:

море в турция каза...

Голям шок е когато такава легенда си отиде от нашия свят. Няма как такава новина да се приеме леко от феновете. Загубата е голяма, а всеки талант неповторим! Определено остави много на нас, невероятен саунд! Дълбок, дълбок поклон пред таланта му! Концертите са просто велики макар да не съм присъствал наживо.

био продукти каза...

Завинаги ще остане в нашите сърца, със своят огромен талант и глас.Благодаря за хубавата песен.

дайвинг египет каза...

Това е нещо, с което трудно можем да се преборим и независи от нас, за жалост . Тази неравната борба с рака взе най-големият вокал само на 68 години. Новината дойде внезапно и много от верните почитатели не искаха да повярват. И как ще повярват един огромен талант с невероятни музикални произведения, които и днес продължават да са хитове и да бъдат така слушани.Не всеки има добре изграден стил и начин на пеене. Имаше още какво да ни покаже и с какво да ни изненада, но уви не му стиган времето.

екскурзии карнавал Венеция каза...

Той не беше просто господар на китара с невероятен глас, а нещо, което едва ли ще можем да видим, дори и да се доближи до неговият стил и начин по който успяваше да придаде на песента сила и една истинност.Може да го слушаш по цял ден без да ти омръзне.Жалко че така се случи с него, но това е животът, всеки рано или късно това го чака.Важното е да живееш пълноценно о цялостно, за да не съжаляваш за пропуснати възможности,които са ти се били показали.Благодаря за хубавата песен.

дайвинг сипадан каза...

Изключително тъжна новина, възможно най-трагичното...."Преди 50 дни загубихме великия Дио. Неравната борба с рака взе най-големият вокал само на 68 години. Новината дойде внезапно и много от верните почитатели не искаха да повярват. Помня сутринта, в която отворих по навик фейсбук и прочетох стената на приятел. Съобщението му беше кратко и тъжно. Новината беше обиколила света."само като чета това което си написал и ми става тъжно,но това е живота рано или късно се случват подобни неща, макар и млад с огромен талант ние няма да го забравим въпреки всичко и ще слушаме неговите произведения още дълго време.

дайвинг египет каза...

Уви помня този момент когато влезнах в страницата и......."Съболезнованията на стената http://www.facebook.com/?ref=home#!/OfficialRonnieJamesDio се увеличаваха с всяка изминала минута. Бяхме изгубили човека, който всички харесвахме по свой начин и това ни обединяваше. ..." един неверояте талант,който знаеше каквоправеше и какво искаше от живота но уви съдбата ,му е предопределила друг живот. Неговите песни със сигурност ще се помнят и слушат още дълго време както и кавърите им.

Анонимен каза...

The proceeds where split between, Cancer Research, Mc
- Millan Cancer Support and Bart's Hospital East Wing, and dedicated to the memory of David's natural father Antonio Senezio, who
died of cancer in 2007. What is the best point and shoot digital camera 2011.
re photographing flowers, a captivating sunset,
or your friends at the park, you can be confident that you.


Feel free to surf to my page: canon 6d