Накратко

събота, 4 април 2009 г.

Годишната изложба на гълъби, зайци и разни екзотични животни и птици

Както всяка година по това време се проведе (без да се организира) годишната изложба на зайци, гълъби, кучета, папагали и други животни. Интересът беше огромен. Цялата колона от коли премина покрай нас. Такъв поток от хора и автомобили не бях виждала скоро. За съжаление обаче изглежда общината се направи, че не знае за изложбата и не се включи в организацията.Изключение правеха няколко полицаи, които явно бяха изпратени едва като са разбрали за задръстванията от автомобили. Жалко наистина, защото освен любителите на животни имаше и много големи фирми, които предлагаха храна и аксесоари.


Условията на импровизирания базар бяха далеч от идеята за хигиена. В двете редици покрай пътя се редуваха животни, продавачи на семена, кебапчийници, семкаджии и т.н. Въпреки това настроението беше на ниво и алъш-веришът вървеше с пълна пара. Познавам хора, които се готвят за този ден цяла година.

Ние като обикновени зяпачи се захласвахме най-вече по екзотичните птици.



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

1 коментар:

DARIN MALCHEV DONCHEV каза...

От тази изложба смотаната ни община можеше да изкара над 500 000 лв Просто трябваше да помете улицата на която става изложбата ,да разчертае местата за излагане,да сложи 10 ни биологични тоалетни,да сложи една линейка,няколко телефона , да затвори улицата от двете страни и да нареди колите,да напише едни лозунг ДОБРЕ ДОШЛИ или нещо такова,да подреди изложителите по родове и видове птици и животни,да подреди кебапчийниците от двете страни равномерно. Това се казва форум По ме мнение имаше над 100 000 посетители от цяла България,които останаха разочаровани . И за всичко това да вземе на всеки по 5лв за излагане и по 2 лв за вход. Така се организират тези неща от Пирот на запад . А наШте момчета и момичета са ходили там и знаят. Иначе приказки и Фалби много .Пак се изложииме...язък !Но до кога ?